home
Zomerworkshop 2017

‘In het Licht van de Zon’
Kiezen voor geluk

Gelukkig zijn in ideale omstandigheden is geen grote kunst. Maar wat als het leven tegenzit? Helpen dan al die gelukstips waar boeken over vol geschreven worden?


Uit onderzoek blijkt dat geluk onder andere te maken heeft met zinvol werk hebben, genoeg geld, gezond zijn, een fijne partnerrelatie hebben, leven in een vrij land enzovoorts. Maar er wordt weinig gesproken over wat hieraan voorbij gaat, namelijk dat geluk ook samenhangt met acceptatie van hoe het nu is, en met wie je in wezen bent.
Je kunt het vergelijken met de zon. De zon schijnt altijd. Zelfs als wolken het zicht aan de zon ontnemen. In feite schijnt onze essentie altijd, zoals de zon! Maar de wolken van onze dagelijkse geest bedekken die, waardoor we het contact met onze essentie verliezen.

Deze week kun je ervaren dat geluk niet alleen te maken heeft met goede voorwaarden voor je persoonlijke omstandigheden. Maar ook, met een vrije en open blik, leren zien wat er werkelijk is en wie je werkelijk bent.

We dansen ’s ochtends drie uur en op het eind van de namiddag of ’s avonds twee uur.
Iedere dag staat in het teken van één van de 5 ritmes. Behalve dansend, verkennen we de ritmes ook via andere creatieve werkvormen.

Extra: Geert Meeus komt een dag live muziek spelen.

Waar
Noord-Frankrijk, in Centre Buirefontaine in de Franse Ardennen te Aubenton
Aantal deelnemers
maximaal 28
Aankomst en vertrek
aankomst is voorzien op zondag 16 juli. Rond 17.00 uur ben je van harte welkom. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd om 19.30 uur, waarbij aandacht is voor de kennismaking en praktische zaken. De workshop eindigt op zaterdagochtend 22 juli om 12.00 uur.
Flyer en informatie
Voor een flyer met uitgebreide informatie over verblijf en kosten mail je naar:
info@dansinzijn.com of thea.spanjers@telenet.be